Ansatte

Ana Briones – Sang og klaver

Ana Briones underviser i klaver og sang. Hun er konservatorieuddannet tværfløjtenist, sanger og kammermusiklærer. Udover det har hun et pædagogisk diplom i klaver som tilvalgsfag. Hun har undervist mange år privat og ved Skanderborg musikskole.

 

keikeKeike Ørrild – Violin 

Keike er uddannet violinist fra Syddansk Musikkonservatorium. Har undervist i violin siden 2005, både i solo undervisning og sammenspils undervisning. Har derudover spillet koncerter i ind og udland både solo, kammermusiske og orkester sammenhænge. Keike underviser til daglig i violin på Rudolf Steiner skolen i Aarhus og i Skanderborg og er der udover freelance musiker – hvor hun både spiller klassisk og rytmisk musik i forskellige sammenhænge. 

 

Jan EdlundJan Edlund – Bratsch og Nøgleharpe

Jan Edlund kommer oprindeligt fra Sverige og har studeret ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har en musiklærer- og violinpædagogisk eksamen. Jan har siden 1985 boet i Aarhus og freelancet som bratschist bl.a. i Aarhus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Blev 1997 ansat som bratschlærer ved Rudolf Steinerskolen i Aarhus. Er medlem i Herregaardstrioen, en folkemusikgruppe som spiller nyere og ældre nordisk folkemusik og barokmusik. Her spiller Jan nøgleharpe, (et knap- strygeinstrument), violin og bratsch. Har et samarbejde med harpist Joost Schelling, Harpe & Harpe, hvor Jan spiller nøgleharpe. Repertoiret er her folkemusik, renæssance- og barokmusik. Jan har i øvrigt en PO2 eksamen som organist. 

 

Sisse HoffmeyerSisse Hoffmeyer – Klaver

Sisse er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og billedanalyse fra Aarhus Universitet 2003. I 2012 afsluttede hun diplomuddannelsen i formidling af kunst og kultur for børn og unge. Hun har mange års erfaring med undervisning i klaver, bl.a. ved Aarhus Musikskole, FOF Aarhus og Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus. Sisse er også pianist i faget eurytmi og underviser i musik og rytmik for små børn og forældre. 

 

Lars SlengerichLars Slengerich  – Violin

Lars har gået 2 år på Dansk Musikakademi i København i fagene hørelære, teori, musikhistorie, klaver og korsang. Han er privat uddannet violin- og bratschlærer og har modtaget violinundervisning af Kgl. Kaperlmusikus Julius Koppel og Gerda von Bülow 1980-83.  Violinundervisning af Elisa Andersen DR Symfoniorkester 1983-87. Violin og bratschundervisning af Marta Liebalova, tidligere docent v ed det Jyske Musikkoncervatorium i Århus 1989-92. Bratschundervisning af Erwin Chmiél Århus Symfoniorkester 1993. Videregående studier ved solo bratschist i Flensborg Symfoniorkeste Dragomir Zachriev 1994-2001. Lars har de sidste 25 år undervist på Rudolf Steinerskolerne i Århus nord og Silkeborg. Har endvidere haft ansættelse på musikskolerne i Horsens og Favrskov. 

 

NeelNeel Westerberg – Violin

Uddannet violinist og undervisningspædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2010. Har siden 2005 undervist i klassisk violin, soloundervisning såvel som hold- og sammenspilundervisning. Har derudover haft musikpædagogiske og sansemotoriske forløb med børn i vuggestuealderen. Har siden 2000 spillet adskillige koncerter, solo såvel som kammermusik og orkester i Danmark og udland. Derudover deltaget i talrige musikkurser, workshops og masterclasses.